Ons Team

Bent u dus op zoek naar een voortvarende projectmanager/-directeur, senior interim-manager/-directeur of een multi disciplinair projectteam voor uw complexe projecten neem dan vrijblijvend contact met ons op.
We leveren professionals die op basis van een gedegen analyse en een pragmatische aanpak, een proces, een organisatieverandering of een
project kunnen managen. Onze professionals denken niet in silo’s maar in processen. Ze hebben kennis om complexe processen en projecten te
ontwarren, organiseren, optimaliseren en borgen op het knooppunt van Zorg, ICT, Inkoop & Logistiek en Financiën.
Onze professionals kunnen in vaste dienst zijn of komen vanuit ons eigen netwerk. In het netwerk zijn vele senior freelancers die specialist zijn op hun vakgebied. Indien gewenst stellen we met u een projectteam samen die uw ICT project, ketenproces en/of organisatieverandering realiseert.
De belofte van MedScan is dat er altijd wordt gewerkt met experts op hun vakgebied, maar dan met een beetje meer.

Tenslotte is ons doel om met uw medewerkers, uw “Smart people” de gewenste toekomstbestendige veranderingen gezamenlijk te realiseren en te borgen.

Medscan-006
ZF5S8K2Q5L
Medscan-007
previous arrow
next arrow

Onze medewerkers en ons netwerk:

team

‘Zorgarchitect’. Met zijn diepgaande kennis van de Zorg herstructureert Edwin zorgsystemen en -p

team

Frank ondersteunt zorginstellingen bij het realiseren van toekomstbestendige organisatieveranderinge

team

Marco is een ervaren financieel specialist in de financiering van de ziekenhuiszorg. Heeft aantoonba

team

Ghislaine is als projectmanager gespecialiseerd in het analyseren, uitlichten en benchmarken van zie

team

Candide heeft haar sporen verdiend in advies en coaching op gebied van zorglogistiek en ondersteunt

team

Door haar projectervaring bij 75+ zorgorganisaties over de hele wereld, de medical device industrie,

team

Energiek, strategisch, veelzijdig, hands-on en authentiek. Zo typeert menig opdrachtgever Marijke. A

team

Joost is een resultaat gedreven technische manager die structuur brengt en anderen helpt verbetering

team

Edwin Nibberering

‘Zorgarchitect’. Met zijn diepgaande kennis van de Zorg herstructureert Edwin zorgsystemen en -processen. Een kei in Medische Informatica, Zorg Innovatie en E-Health.

follow me on
team

Chris Oude Luttikhuis

follow me on
team

Frank Raijmaekers

Frank ondersteunt zorginstellingen bij het realiseren van toekomstbestendige organisatieveranderingen. Verbindt processen, teams en mensen op het snijvlak van Zorg, ICT, Logistiek en Financiën. Gedreven, analytisch, creatief, scherp oog voor technologische kansen en de menselijke maat.

follow me on
team

Marco Kerkvliet

Marco is een ervaren financieel specialist in de financiering van de ziekenhuiszorg. Heeft aantoonbare ervaring in het leiden van afdelingen en projecten in ziekenhuizen/UMC’s. Projecten op het gebied van geïntegreerd voorraadbeheer, management informatie / dashboards, DOT-systematiek en kwaliteitsindicatoren. De afgelopen jaren was hij tevens onderdeel van het team dat onderhandelingen voerde met zorgverzekeraars. Analytisch vermogen / verantwoordelijk / mensgericht / resultaatgericht / integer / proactief

follow me on
team

Chantal Verhoef

follow me on
team

Dirk Joostens

follow me on
team

Marcel Merkestein

follow me on
team

Ghislaine van den Berg

Ghislaine is als projectmanager gespecialiseerd in het analyseren, uitlichten en benchmarken van ziekenhuisdata en weet dit als geen ander helder te presenteren aan de vakgroepen en stakeholders. Met de artsen verbetertrajecten inzetten, uitvoering begeleiden en monitoren is haar passie. Verbinden van verschillende betrokkenen (binnen en buiten het ziekenhuis) om tot het gewenste resultaat te komen. Kerneigenschappen: onafhankelijk, positief, open-minded, betrokken, creatief; er is altijd een weg naar het doel!

follow me on
team

Candide van de Ven

Candide heeft haar sporen verdiend in advies en coaching op gebied van zorglogistiek en ondersteunt zorginstellingen en bedrijven bij het bereiken van operational excellence en het verbeteren van de patiëntveiligheid. Hiermee heeft zij als doel de kwaliteit van de zorg en de efficiëntie van de zorgverlening te verhogen. Zij heeft meer dan 15 jaar ervaring op gebied van supply chain management in de (zorg)industrie, onder meer bij Medtronic BV en Hewlett Packard. Aangevuld met opdrachten voor MUMC, Radboud UMC en GGZ. Gecertificeerd Lean Six-Sigma Black Belt.

follow me on
team

Maartje Zonderland

Door haar projectervaring bij 75+ zorgorganisaties over de hele wereld, de medical device industrie, zorgverzekeraars en het afronden van een PhD in Operations Research & Statistiek heeft Maartje veel expertise in het optimaliseren van zorgprocessen. Haar persoonlijke doel is het beïnvloeden van de levens van patiënten door de toegang tot de gezondheidszorg te verbeteren, wachttijden te elimineren en het gebruik van schaarse capaciteit in de zorg te optimaliseren. Hierdoor kunnen zorgverleners weer focussen op patiëntenzorg in plaats van de processen eromheen.

follow me on
team

Marijke te Ronde-Van der Meij

Energiek, strategisch, veelzijdig, hands-on en authentiek. Zo typeert menig opdrachtgever Marijke. Als stevige ervaren project - en interim manager gaat zij graag complexe uitdagingen aan. Marijke heeft in het bijzonder expertise ontwikkeld op de veranderkundige kant binnen projecten. Intrinsiek gemotiveerd om zo goed mogelijk de wensen en eisen vanuit primair proces te vertalen naar ondersteunende bedrijfsprocessen zoals logistiek, IT, Facility & Services. Marijke is inzetbaar binnen de cure en care.

follow me on
team

Joost van der Kuijp

Joost is een resultaat gedreven technische manager die structuur brengt en anderen helpt verbeteringen te integreren in hun processen. Hij richt zich op ketenbrede, intuïtief werkende oplossingen. Met zijn substantiële technische kennis pakt hij problemen bij de wortel aan. Sterk in coördinerende rollen, waarbij hij een brug slaat tussen leverancier, IT en business.

follow me on
team
  • Peter is onafhankelijk, betrouwbaar en resultaatgericht en houdt van complexe opdrachten.

Peter van der Vorm

follow me on
team

Nico kalden

follow me on