Projectmanagement

Bent u op zoek naar een voortvarende projectmanager/-directeur, senior interim-manager/-directeur of een projectteam, neem dan contact met ons op.

We leveren professionals die op basis van een gedegen analyse en een pragmatische aanpak een proces, een organisatie of een project kunnen managen. Onze professionals denken niet in silo’s maar in processen. Ze hebben kennis om complexe processen en projecten te ontwarren, organiseren, optimaliseren en borgen op het knooppunt van Zorg, ICT, Inkoop & Logistiek en Financiën.

Onze professionals kunnen in vaste dienst zijn of komen vanuit ons eigen netwerk. In het netwerk zijn vele freelancers die specialist zijn op hun vakgebied. Indien gewenst stellen we met u een projectteam samen die uw ICT project of Ketenproces realiseert. De belofte van MedScan is dat er altijd wordt gewerkt met experts op hun vakgebied, maar dan met een beetje meer.

Tenslotte is ons doel om met uw medewerkers de gewenste toekomstbestendige veranderingen gezamenlijk te realiseren en te borgen.