RFID Asset Management

Sinds 2021 heeft Aucxis gesitueerd in België een samenwerkingsovereenkomst met MedScan. Beiden staan garant voor automatisering van tijdrovende processen voorraadbeheer, track & trace en assetmanagement. MedScan en Auxcis bundelen hun krachten om hun aanbod en positie in de Belgische en Nederlandse gezondheidszorgmarkt te versterken zoals verwoord door:

Patrick Catthoor, RFID-consultant Aucxis: “De klanten behouden steeds de mogelijkheid om apart in zee te gaan met één van beide bedrijven. Waar echter de gecombineerde oplossing van MedScan én Aucxis samen wordt ingezet, kunnen we spreken van een “perfect match”. Aucxis zorgt dan als technische expert voor Track & Trace-systemen, die in de achtergrond optimaal presteren en MedScan staat in voor uniforme gebruikersinterfaces, die naadloos aansluiten met ERP/EPD-systemen binnen ziekenhuizen.”

Chris Oude Luttikhuis, MedScan: De samenwerking tussen Aucxis en MedScan biedt ziekenhuizen de kans om optimaal gebruik te maken van barcodetechnologie en RFID-technologie. Hybride technologie integreren met ERP- en EPD-systemen zodat patiëntveiligheid, kwaliteit van zorg en efficiency worden verbeterd, dat is ons gezamenlijk doel. Dat sluit naadloos aan bij de missie van MedScan om de Zorg te ontzorgen.

RFID assetmanagement
Aucxis RFID assetmanagement ATLAS heeft zich bewezen in sectoren zoals Transport & Logistiek en Industrie. Aucxis heeft naar jarenlange ervaring in op efficiency gerichte omgevingen, ATLAS vertaalt naar de gezondheidszorg in eerste instantie in België en vanaf 2021 ook voor de Nederlandse gezondheidszorg. Het UNIEKE aan ATLAS RFID is dat er gebruik wordt gemaakt van mobiele antennes waardoor er geen dure infrastructurele aanpassingen aan gebouwen hoeft te worden gerealiseerd. Ziekenhuisen/VVT organisaties kunnen gebruik maken van al gebruikte karren welke worden voorzien van een antenne.